Conferencia de UNAC a cargo Victor Küppers

Aquest dilluns 23 d’octubre, s’ha duit a terme la conferència “Vivir con entusiasmo”, a càrrec de Víctor Küppers. L’acte s’ha realtizat al Caixaforum Palma.

L’objectiu de la conferència de Víctor Küppers és aconseguir que els assistents reflexionin i  actuin de revulsius per aconseguir potenciar la seva motivació i que treballin i visquin amb més alegria, il·lusió i optimisme.

En la conferència es tractaren temes com l’actitud personal com element potenciador a nivel personal i professional, el facilitar el camí per a  la satisfacció personal, el potenciar la implicació personal i professional per treballar millor, etc.

Víctor Küppers és doctor en Humanitats i soci de Küppers & Co Professor de la Universitat de Barcelona i de la Universitat Internacional de Catalunya, col·labora amb ESADE i amb la Universitat de Navarra i també va treballar com professor assistent de l’IESE i com a vicepresident de Barna Consulting Gruoup. Entre moltes altres facetes, és una persona que domina l’art de la comunicació a la perfecció, creant un vincle especial entre l’orador i els assistents. Ha col·laborat com a formador en empreses com Nestlé, BBVA, El Corte Inglés, Procter & Gamble, La Caixa, Eroski, Catalana Occident, Gas Natural Fenosa, Volkswaqgewn-Audi o Bankinter, entre d’altres.

 

También te podría gustar...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *